Motor

Altijd al gedroomd om op vakantie te gaan met de motor of lekker snel langs de file naar uw werk? Dat kan via Verkeersschool Wischmann met een jarenlange ervaring in motoropleidingen. Zij verzorgt haar motorrijlessen vanaf een eigen oefenterrein! U bent dan verzekerd van een kwalitatief goede motorrijopleiding, waarbij u wordt opgeleid door een gemotiveerde, bekwame instructeur. De verkeersschool is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV). Onze motorrij-instructeur is KNMV-Gediplomeerd instructeur (KGI) en voldoet hiermee aan de eisen die de KNMV aan de instructeur en aan de wijze van opleiden stelt.

Weet u het nog niet zeker? Spreek een proefles (tegen betaling) af en maak kennis met de motor, de beheersing van de motor en het motorrijden.

Wanneer u wilt starten met de opleiding voor het motorrijbewijs dient u in bezit zijn van
een rijbewijs personenauto (B) of een theoriecertificaat motor (A).

Theorie

Er worden geen aparte theorielessen gegeven voor de motor. Het is wel mogelijk om tegen betaling theorielessen te volgen op maandagavond  van 19:30 uur tot 21:00 uur. Let wel, deze theorielessen zijn gericht op de auto.

Voor eventuele thuisstudie zijn de boeken of een internetkaart bij ons verkrijgbaar. Het theorie-examen kan door ons of door uzelf gepland worden. Om het theorie- examen te kunnen afleggen dient u in bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs en 17 jaar te zijn. Heeft u het theoriecertificaat A behaald, dan  is dit 1,5 jaar geldig.